Talpreflexológia

              Átköltözött az oldal, több információ: www.alexarendel.hu

 

_MG_6449.jpeg

 

Az öngyógyító mechanizmus megfelelő szinten tartásán múlik az egészségünk.

 

Panaszok mint: fáradékonyság, fásultság, hangulat ingadozás, vándorló fájdalmak, alvási zavarok, figyelmeztetések arra, hogy a szervezet alul működik.

Ha valamelyiket tapasztalod, javaslom nem megvárni a betegség kialakulását, mert a prevenciónak nincs vetélytársa. A prevencióra költött pénz a legjobb befektetés!

Ha viszont már kialakult a betegség, ha magas vérnyomásod van, vagy cukorbetegséged, ha fájnak az ízületeid, ha pajzsmirigy problémáid vannak, ha a nyirokrendszered pang, ha nem tudod emészteni, ha ételallergiád, vagy étel intoleránciád van, vagy csak egy szénanáthád, ha nem tudsz aludni, ha menstruációs fájdalmaid vannak, ha küzdesz a klimax tüneteivel, vagy ha egyszerűen nem tudod miért és mi fáj, nem érted meg a tested üzeneteidet, akkor neked a talpreflexológiát javaslom!

Megfelelő segítséggel a szervezetet lehet késztetni arra, hogy rátaláljon a problémáira és azokat oldja is meg; azokra az ingerekre, amelyek elérik az ingerküszöbjét mindig reagál.

 

REFLEXOLÓGIAI kezelések segítségével felhozzuk a szervezetet az alul működő állapotából arra a szintre, hogy felismerje a helytelen működést, rátaláljon a problémáira és további támogató kezelésekkel meg is oldja azokat.

 

A reflexzónákban  7 000 érző idegvégződés található. Ezek az  idegvégződések, panasz vagy betegség esetén, fájdalmas ingerlése, ingerzuhatagként hat a központi idegrendszerre, minek folytán különböző gátló és aktiváló jelenségek jönnek létre, késztetve a szervezetet, hogy beindítsa az öngyógyító mechanizmusát.

 

Erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést, az anyagcserét, felszabadítja a méreganyagoktól, javítja a szervek és az endokrin rendszer működését, növeli a stressz tűrő képességet, relaxál, vitalitást ad, egyensúlyt teremt - a fizikai, a mentális és a lelki síkon, ezáltal az életben-

 #egészség #prevenció #talpreflexologia

süti beállítások módosítása